Die ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheidbeoordeling van yster- en staalondernemings (2020) het 15 staalondernemings vrygestel met assesseringswaardes wat A+ bereik

Op die oggend van 21 Desember het die Metallurgiese Bedryfsbeplanning en Navorsingsinstituut die "Ontwikkelingsgehalte en omvattende mededingendheidsbeoordeling van yster- en staalondernemings (2020)" vrygestel. Die ontwikkelingsgehalte en omvattende mededingendheid van 15 ondernemings, insluitend China Baowu Group, het A+ bereik. (uiters sterk) vlak, en die totale rustaaluitset het 43% van die nasionale totale produksie uitgemaak. Die ontwikkelingsgehalte en omvattende mededingendheid van 35 ondernemings, insluitend Xinyu Iron & Steel Group Co., LTD., het A (super sterk) bereik. vlak, en die totale rustaal-uitset het 28% van die nasionale totale produksie uitgemaak. Die ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheid van 36 ondernemings, insluitend Tianjin Steel Pipe Group Co., Ltd. het die vlak van B+(superior) bereik en die totale ruolie staaluitset het 18% van die nasionale totale uitset uitgemaak.

Volgens berigte het 'n totaal van 141 staalondernemings in die bestek van die beoordeling, gekombineerde rustaaluitset sowat 89 persent van die land se totale uitset uitgemaak.

Die hersiening volgens “skep wêreldwyd mededingende wêreld eersteklas onderneming” vereistes, seleksie van skaal, winsgewendheid, doeltreffendheid, innovasie, markomgewing en dergelike 12 aanwysers, sal vanjaar die ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheidsevaluering vir A + (sterk) van 15 binnelandse staalmaatskappye met Suid-Korea se posco, Japan staal, JFE, arcelormittal, die wêreld se yster- en staalonderneming is ontleed. Omvattende navorsing en oordeel, China Baowu Group ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheid vir die globale staalbedryf eerstens, om die wêreld se eersteklas vlak; Die ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheid van Shougang Group, Citic Pacific Special Steel, Shagang Group, Hegang Group, Anshan Steel Group, Hualing Steel Group en Nangang Group het die wêreld eersteklas vlak bereik. Die ontwikkelingskwaliteit en omvattende mededingendheid van Liuzhou Iron & Steel Group, Jianlong Heavy Industry, Delong Iron & Steel, Rizhao Iron & Steel, Xinxing Casting pipe en Qingshan Holding Group het die wêreld se kwasi-eersteklas vlak bereik.


Postyd: 24 Desember 2020